Henk de Haan en de Broezers

Arjen Robben ster uit Bedum

Henk de Haan heeft samen met zijn Broezers een nummer gemaakt om Arjen Robben welkom terug te heten bij FC Groningen: Robben, ster uit Bedum.

Single nu te koop!! 

Kopie van -Henk en Jetta gaan reisjes organiseren

Gezellig voor senioren....

Henk gaat samen met Jetta Post van www.jettapost.nl reisjes organiseren voor senioren. Een middagje Hogeland. Mooi in een oude GADO bus terug in de tijd. Nadere info volgt snel.........

Gastheer op de Infra relatiedagen

5 t/m 7 februari evenementenhal Hardenberg

Ik ben uiteraard ook te boeken voor op een beurs. Zo sta ik van 5 t/m 7 februari in de evenementenhal in Hardenberg en mag ik gastheer zijn voor de VAN DER FLIER groep en SYNTERA. Ik sta in hal 2, stand 202. Voor meer info en kaarten klik op de button!

Henk op de huishoudbeurs 2019

16 t/m 24 Februari

Uiteraard gaan we ook dit jaar weer Broezn op de huishoudbeurs. Ik ben gastheer op de stand van EDS. (easytoys.nl) Kom ook naar de huishoudbeurs en bezoek onze stand. ​

21 November lijst 6 #50

Gemeenteraadsverkiezingen

Stad en Ommeland is dé lokale partij voor de nieuwe gemeente Groningen: een fusie tussen de grootste lokale partijen van Groningen, Ten Boer en Haren. Wij zijn een onafhankelijke partij, zonder Haagse belangen en kijken anders naar onze gemeente en onze inwoners dan je misschien van landelijke partijen gewend bent. Wij zien jouw leven, wijk en dorp zoals jij dat ziet.

Henk naar de grandprix van België?

Formule 1

Na een geweldige race in Canada willen we MAX live zien. Dat kàn, 26 augustus gaan we met een eigen BROEZ`N bus naar SPA Francorschamps. Gaat u mee? 

Opgeven kan nu via deze website!!

Zoons FC Groningen-legende Fandi willen geluk beproeven bij FC Groningen

Dagblad van het noorden

Twee zoons van de Singaporese voetballegende Fandi Ahmad willen hun geluk beproeven bij de club waar hun vader in de jaren tachtig furore maakte, FC Groningen. Het gaat om de 20-jarige Irfan Fandi en zijn 18-jarige broer Ikhsan, twee kinderen van de in totaal vijf die de Parel uit het Oosten voortbracht.

Ik naar de gevangenis??

top secret

Binnenkort een pubquiz in een gevangenis?

Werken met plezier!!

Wij zijn happy en wijwerkenmetplezier. Dat doen wij al een tijdje en ook heel bewust. Want wij merken dat werkplezier zorgt voor meer energie en bevlogenheid in teams. Medewerkers die met plezier werken zijn creatiever, productiever en klantvriendelijker, waardoor (bedrijfs)resultaten zullen stijgen. Door meer werkplezier daalt het ziekteverzuim en het verloop. Medewerkers die plezier in hun werk ervaren zijn trots op de organisatie. Betere ambassadeurs kun je je niet wensen.

Jostiband Orkest

21 April in de Bonte Wever in Assen

Het geheim van het Jostiband Orkest blijft een raadsel. Als grootste muziekformatie van mensen met een verstandelijke beperking musiceert de groep uit Zwammerdam al meer dan 50 jaar met groot succes. Op 21 April 2018 treden ze op in de Bonte Wever in Assen. Kaarten bestellen kan nu via www.debontewever.nl. #broezn

Nieuwe website

Nu gaan we echt BROEZ'N!

Met trots presenteer ik uw mijn nieuwe website. Hinry Blaauw heeft met zijn nieuwe bedrijf "Make it Blue" webdesign een site gebouwd wat leeft. Het straalt uit wat ik voel en leef en wat duidelijk laat zien wat Henk Evenementen allemaal voor u kan betekenen. De nieuwe evenementen agenda is reserveren 2.0, want via de Broez'n evenementen pagina kunt u meteen uw evenement bestellen of meegaan naar de diverse sportevenementen. 

Please reload